Opholdssted og bosted for unge i Nordjylland

På vores bosted tilbyder vi bostøtte med socialpædagogisk støtte efter Serviceloven § 85.

Bosted og opholdssted for unge med fokus på selvværd – Beliggende i Nordjylland

Søger du et bosted eller opholdssted for unge i Nordjylland?

På vores bosted for unge tilbyder vi bostøtte med socialpædagogisk støtte efter Serviceloven § 85. Vi ligger godt placeret i Nordjylland i grønne omgivelser – lige på grænsen mellem Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring.

Vi byder børn og unge fra hele Nordjylland og resten af landet, velkommen på vores bosted for unge beliggende i flotte landlige omgivelser. Vi har fokus på det hele menneske, og vi sætter unges selvværd og selvtillid i centrum. Det betyder, at vi blandt andet motiverer unge mennesker til at tage ansvar for deres eget liv.

Er du på udkig efter et bosted med unik beliggenhed, som har fokus på unges selvtillid, er vi altså uden tvivl det rette tilbud. Det skal desuden nævnes, at stedet er tilknyttet både snedkeri, landbrug, skovbrug, gartneri og aktiviteter såsom kreativt værksted og ridning.

Hvad er et bosted?

Vores bosted tager sig af unge mennesker, der har behov for særlige hensyn. Vi er en selvejet institution, der desuden tilbyder:

  • Dagtilbud / botilbud
  • ​​Bostøtte
  • ​​STU
  • ​​Individuelle forløb

Vores bostøtte er beliggende i et naturskønt område, hvor der er bakker, skov og mose samt fredede, afmærkede naturstier. Det betyder, at vi er et bosted, der er i stand til at tilbyde alle tænkelige muligheder for at opleve smuk natur helt tæt på – og det gælder både om sommeren og om vinteren.

Vi har fokus på kompetenceudvikling

På vores bosted er der et særligt fokus på blandt andet:

  • Kompetenceudvikling
  • ​​Ansvarlighed
  • ​​At bryde grænser
  • ​​Et forpligtende arbejdsfællesskab​

​Botræning for vores unge beboere

Vores bosted tilbyder en særligt tilrettelagt botræning, så den unge lærer, hvad det vil sige at leve et selvstændigt liv med de muligheder og pligter det indebærer. Vi ønsker at yde den bedst mulige bostøtte uanset hvad den unges behov er. Vi har et udpræget fokus på det hele menneske. Det betyder, at vi sætter de unges selvtillid og selvværd i centrum ved blandt andet at motivere dem til at tage ansvar for deres eget liv

Det betyder, at vi tilbyder nogle kompetencer og muligheder for unge mennesker, der alt i alt går ud på, at den enkelte skal tage ansvar for sit eget liv. På den måde får vi arbejdet med de unge menneskers selvværd og selvtillid, og det gør vi blandt andet gennem forskellige aktiviteter, ligesom vi som sagt har tilknyttet gartneri, snedkeri, landbrug og skovbrug.

Det vigtigste for os er at give nogle uforglemmelige oplevelser med fokus på det hele menneske, og hvor vi motiverer de unge gennem de førnævnte aktiviteter i naturskønne og unikke omgivelser.

Læs mere om vores tilgang og værdier her.

Vores bostøtte træner de unges selvstændighed

Det er vores formål at øge den enkeltes livskvalitet i dagligdagen, og derfor arbejder vi hele tiden mod at forberede den unge til på sigt at kunne klare sig på egen hånd. Derfor indebærer bostøtten også, at den unge på sigt selv skal være i stand til at vurdere, om der er behov for støtte, når vedkommende på et tidspunkt skal videre i en anden boligform.

I løbet af den unges forløb hos os sætter vi løbende mere og mere fokus på udslusningen herfra og på den store ændring, som det er, når vedkommende måske er kommet dertil, hvor han eller hun skal klare sig selv i sin egen bolig.

Det er vigtigt, at vi har den unge med hele vejen i forhold til vores botræning, og derfor tager vi også et stort hensyn til den unges eget ønske om, hvor det er vigtigt at sætte ind henne.

Kontakt os allerede i dag for yderligere information

Vores bostøtte har fokus på det hele menneske, og vi arbejder især med unge menneskers selvværd. Vi motiverer gennem en lang række aktiviteter, og herudover er vores bosted beliggende i unikke omgivelser, der giver rum til fordybelse og ro.

Endvidere har vi blandt andet fokus på kompetenceudvikling og ansvarlighed. Er du interesseret i at høre mere om vores bosted for unge, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 98 86 91 11 eller at sende en besked til e-mail info@nr-vesterskov.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.