Dansk og Matematik

DSC04007

På Nørre Vesterskov tilbyder vi hver tirsdag undervisning i dansk og matematik.

Vi bestræber os efter, at de unge på Nørre Vesterskov har mulighed for, at udvikle samt uddanne sig bedst muligt. Vi opfordrer alle elever til at deltage i undervisningen. Undervisningen er altid særligt tilrettelagt hver elev, så der vil altid være mulighed for, at udvikle sig samt at lære noget nyt.

Herunder ser du en kort præsentation af vores dansk og matematik team:

Rita Cassøe

rc@aof-vendsyssel.dk

Rita underviser i dansk på Nr. Vesterskov hver tirsdag. Hun har ordblindeundervisning og FVU, og hjælper eleverne med at kunne klare læse- og skriveopgaver i hverdagen. Rita har været underviser på Nr. Vesterskov siden marts 2019.

Rita er uddannet folkeskolelærer og har diplomuddannelse i FVU, OBU og psykologi.

Hun har siden 1997 arbejdet hos AOF Vendsyssel i Brønderslev, hvor hun underviser ordblinde og på FVU. Der før har hun arbejdet som dansklærer i Aalborg Kommune.

Theresa Lyngshede

tl@aof-vendsyssel.dk

Theresa underviser hver tirsdag i matematik i Nr. Vesterskovs egne lokaler. Her hjælper hun eleverne til bedre at forstå de tal og matematiske begreber, som de møder i deres hverdag.

Theresa er uddannet folkeskolelærer og har derudover 5 diplomuddannelser i voksenuddannelse.

Hun har siden 2012 arbejdet hos AOF Vendsyssel i Brønderslev, hvor hun underviser i matematik, IT og jobsøgning. Der før har hun arbejdet som matematiklærer på et 10. klassecenter i Frederikshavn.