Medarbejdere

Lær vores medarbejdere at kende.

Leder

Karen Gadensgaard

karen@nr-vesterskov.dk

Som leder har Karen det daglige ansvar for driften, økonomien, personalet og de unge på Nr. Vesterskov. Hun er ansvarlig for, at der er tydelig retning for alle på stedet samt at koordinere de mange perspektiver og indsatser, for derigennem at skabe et forpligtende følgeskab.

Karen er ansvarlig for opfyldelsen af de overordnede mål for den pædagogiske linje og at der er fokus på gode relationer til pårørende, forvaltning, politikere og andre institutioner på ungeområdet.

Karen blev i 2018 indstillet til den Nordjyske Ledelsespris af personalet på Nr. Vesterskov

Uddannelse:

 • Karen er uddannet jordbrugsteknolog
 • Efteruddannet inden for ledelse og kommunikation.
 • Certificeret i ledelsesværktøjet DiSC.
 • Uddannet konsulent inden for det pædagogiske PAS-analyse system
 • Uddannet i kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (KRAP).

Tidligere beskæftigelse:

 • Faglærer på Agri College Aalborg
 • Ungdomskonsulent ved LandboNord
 • Konsulent hos Formidlingsenheden Østvendsyssel.
 • Virksomhedskonsulent i Frederikshavn Kommune
 • Opstart af kommunalt mentorprojekt

Har siden 2008 været ansat som leder på Nr. Vesterskov.

Land- og skovbrug

Land- og skovbrug

Kurt Lund Sørensen

kurt@nr-vesterskov.dk

​Kurt er daglig leder at landbrugslinien på Nr. Vesterskov. Kurt har ansvaret for vores kødkvægsbesætning og markbrug. Kurt står for den praktiske oplæring af vores landbrugselever.

Kurt er uddannet landmand med grønt bevis og har arbejdet som selvstændig landmand i 23 år, desuden har Kurt flere års erfaring fra tidligere beskæftigelse i dagtilbud for unge med særlige behov. Kurt er uddannet som pædagogisk medhjælper.

Kurt er desuden uddannet i kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (KRAP).

Hesteværksted

Mathias Engelsted

mathias@nr-vesterskov.dk

Mathias er til daglig leder af hesteværkstedet på Nr. Vesterskov. Mathias har ansvaret for vores heste og alt det omhandler. Mathias står for den praktiske oplæring af eleverne på hesteværkstedet.

Mathias er uddannet social- og special pædagog og lærer og har tidligere arbejdet på forskellige institutioner og rideskoler. Ydermere er Mathias i december 2021 uddannet ridepædagog.

Mathias har tidligere været soldat ved Gardehusarregimentet. Mathias har været i lære som berider og har derfor mange års erfaring og viden omkring heste og ridning.

Mathias er uddannet i kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (KRAP) og har ydermere kursus i konflikthåndtering.

Botrænere

Bo-træner og souschef

Conny Løeweneck

conny@nr-vesterskov.dk

Conny har ansvaret for bo-træning på Nr. Vesterskov. Conny støtter op om fritiden og de praktiske gøremål i bo-delen. Hun hjælper de unge med at læse deres post, købe ind, lave madplaner og andre praktiske gøremål. Desuden har Conny stor fokus på betydningen af den sociale træning.

Conny er uddannet pædagogisk assistent og har været ansat på nr. Vesterskov siden 2001

Conny har desuden deltaget i efteruddannelse og inspirationsforløb med fokus på botræning, praktisk vejledning og konflikthåndtering.

Tidligere beskæftigelse:

 • Pædagogmedhjælper på døgncenter
 • Conny er uddannet i kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (KRAP).
 • Desuden har Conny gennemgået kursus i medicinhåndtering.

Ydermere er Conny souschef på Nr. Vesterskov

Bo-træner og administrativ

Helene Hørbye Fabricius

fabricius@nr-vesterskov.dk

Helene er bo-træner på nr. Vesterskov. Helene støtter vores unge omkring madlavning, indkøb, fritid og det sociale samvær. Helene er desuden at finde på nr. Vesterskovs kontor. Helene klarer løn, regnskab, telefoner og praktiske kontor-opgaver.

Helene er uddannet revisor og holder sig løbende ajour med ansættelses- og regnskabs-lovgivningen. Helene er uddannet I kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (krap)​

Køkken

Køkken

​Winnie Lund Maajen

Winnie@nr-vesterskov.dk

Winnie er leder af vores køkken på Nr. Vesterskov. Sammen med elever sørger Winnie hver dag for, at vi alle får fælles morgenmad og frokost, og at der er pænt og rent i kantinen og på kontorerne.

Winnie er uddannet Social- og Sundhedsassistent og har arbejdet mange år i hjemmeplejen.

Winnies store interesse er madlavning og ikke mindst at kreerer fantastisk bagværk. Winnie ser det som sin vigtigste opgave at gøre køkkenet til et spændende sted at arbejde samtidig med at det er er rart sted at være.

Ud over madlavning skal vi ikke glemme at Winnie har en stor interesse inden for både fodbold og ishockey. Så du kan altid forhøre sig om de sidste resultater når du kigger inden for i vores kantine.

Winnie er desuden uddannet social og sundhedsassistent, samt i kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (KRAP).

Specialundervisere

Specialunderviser

Helle Svendsen

helle@nr-vesterskov.dk

Helle tilbyder undervisning i  kreative fag. Ydermere hjælper hun som lærer på rideværkstedet.

Helle er uddannet på Aalborg kunstskole og Hjørring seminarium. Helle har desuden gennemgået Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) trænerkursus for instruktører, der arbejder med unge med særlige behov.

Helle har tidligere arbejdet som klubmedarbejder og for år tilbage arbejdet med, og trænet fuldblodsheste. Helle er desuden uddannet i kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (KRAP).

​Specialunderviser

​Mette Bouet Nielsen

Mette@nr-vesterskov.dk

Mette hjælper med undervisningen af de unge på de forskellige værksteder, men især gartneriet og det kreative værksted er Mettes spidskompetence. Mette er utroligt kreativt og sammen med de unge sætter hun gang i alle mulige projekter som f.eks. at male på sten, lave trylledejs figurer og nogle gange endda tegne med tæerne.

Mette er uddannet pædagog, men hun er også uddannet anlægsgartner assistent

Mette har desuden deltaget i kurser inden for kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (KRAP).

Specialunderviser/skolehund

Jaco

Jaco er Nr. Vesterskovs skolehund. Når Jaco ikke er på arbejde bor han hjemme ved Mathias.

Jaco en god og populær ven. Han er afslappet, omgængelig og fuld af overskud. Og så er Jaco en Border Collie.

Jaco hjælper mange af de unge til en bedre dag. Det kan eksempelvis være unge med ADHD eller autisme, som med lidt hjælp fra Jacos tilstedeværelse, får lettere ved at være til stede og koncentrere sig.

Jaco lytter gerne og er enormt god til at holde på en hemmelighed

Konsulent

Konsulent

Jette Trampedach

jette@nr-vesterskov.dk

Jette arbejder på Nr. Vesterskov med at beskrive de unges forløb og sørge for at kommunikationen til kommunerne er på plads.

Jette er uddannet kommunom og har efterfølgende udannet sig inden for kommunikation i praksis. Hun holder sig løbende opdateret med efteruddannelse vedr. lovgivning og lovændringer på det sociale, uddannelses- og arbejdsmarkeds- mæssige område. Jette er desuden uddannet konsulent inden for det pædagogiske PAS-analyse system

Jette har tidligere, arbejdet som sagsbehandler i unge-teamet i Frederikshavn Kommune.

Jette er desuden uddannet pædagogisk assistent, samt i kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (KRAP).

Desuden har Jette gennemgået kursus i medicinhåndtering.

Chauffør, pedel og blæksprutte

Frede Olsen

frede@nr-vesterskov.dk

Frede klarer vores kørselsopgaver på Nr. Vesterskov. Han er bindeleddet mellem busforbindelserne og Nr. Vesterskov, og er altid god for en snak med de unge. Ud over at klare kørselsopgaver, er Frede vores uundværlige altmuligmand og pedel.

Frede har en bred erfaring inden for både tømmer og smede og autobranchen. Desuden har Frede og hans kone i mange år været pleje og aflastnings-familie. Via sidstnævnte har Frede flere relevante kurser omkring børn og unge med særlige behov.

Frede er uddannet i kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik (KRAP).

Desuden har Frede været aktiv som stadioninspektør, træner, leder eller i bestyrelse i Try Thorshøj Boldklub eller Østervrå Idrætsforening.​

Afløser

Søren Neistskov Sørensen

Søren afløser ved landbruget i weekenden og i ferier, fører tilsyn og sørger for at dyrene har det godt

 

 

Robert Grøntved

Robert afløser ved landbruget i weekenden og i ferier, fører tilsyn og sørger for at dyrene har det godt

Vi har pt. ingen ledige stillinger. Vi opdaterer løbende denne side, såfremt vi har ledige stillinger.