Botilbud

Søger du et botilbud for unge centralt i Nordjylland?

På vores botilbud for unge tilbyder vi bostøtte med socialpædagogisk støtte efter Serviceloven §85. Vi ligger godt placeret i Nordjylland i grønne omgivelser – lige på grænsen mellem Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring og Aalborg.

Vi byder børn og unge fra hele Nordjylland og resten af landet, velkommen på vores botilbud og bosted for unge beliggende i flotte landlige omgivelser. Vi har fokus på det hele menneske, og vi sætter unges selvværd og selvtillid i centrum. Det betyder, at vi blandt andet motiverer unge mennesker til at tage ansvar for deres eget liv.

Er du på udkig efter et botilbud med unik beliggenhed, som har fokus på unges selvtillid og selvværd, er vi det rette tilbud.

Hvad er et botilbud?

Vores bosted tager sig af unge mennesker, der har behov for særlige hensyn. Vi er en selvejet institution, der desuden tilbyder:

  • Dagtilbud
  • ​​Bostøtte
  • ​​STU
  • ​​Individuelle forløb

Vores bostøtte er beliggende i et naturskønt område, hvor der er bakker, skov og mose samt fredede, afmærkede naturstier. Det betyder, at vi er et bosted, der er i stand til at tilbyde alle tænkelige muligheder for at opleve smuk natur helt tæt på – og det gælder både om sommeren og om vinteren.